måndag 16 augusti 2010

Mandagstema - Favoritord

Att bara välja ett favoritord är en omöjlighet. Barn, kärlek, värme, bad, choklad... Jag kan nog fortsätta länge till... ;)

Bilden jag har valt ut representerar orden ovan i alla fall... Fyra av mina sex kärlekar, de yngsta fyra barnen, badar en het dag medan Mamman sitter bredvid och äter på hembakade chokladkakor. =)

Mandagstema
Thematic Photographic - Blue

5 kommentarer:

 1. Så herlige barn du har! Du er rik som har så mange! -Margit-

  SvaraRadera
 2. Mange ord man kan like der!
  Og sjokaldekake er en sikker vinner;)

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig. Det finns hur många ord som helst på ämnet, och det är svårt att välja. Man får ta ett i mängden. Iaf har du förmedlat din kärlek till barnen på bilden så fint.

  SvaraRadera
 4. Håller absolut med dig! Det är rent omänskligt att plocka ut ett ord som är viktigt! Det är många många som är viktiga i en människas helhet....Alla dina är viktiga i mina ändå valde jag ett därför att jag är där just nu...fy, det känns som man valt bort kärlek, man, barn, barnbarn, trygghet, solidaritet, och 100 andra som är JAG! Inte så bra egentligen!
  Din bild är jättefin speglar många ord - så smart av dig!!!

  SvaraRadera
 5. Åh, det må da også være dejligt. Jeg kunne godt trænge til at opleve det igen; det er måske derfor det er sjovt at tage til stranden og se på livet der.

  SvaraRadera

Tack för att du har något att skriva ;)